Sprid och påverka

Vi driver den här bloggen för att nå ut med nya fakta om allergi och allergisjukdomar! Håller du med? Då uppskattar vi om du sprider våra artiklar vidare. Här hittar du tips på hur du får ökad spridning.

Du som är privatperson

Om du som privatperson vill sprida är du varmt välkommen att göra det. Gör så här!

  • Gilla artikeln på Facebook med hjälp av gilla-knappen i inlägget. Skriv en egen kommentar till själva ”gillandet” och tillför dina egna åsikter.
  • Dela artikeln på Twitter med hjälp av twitter-knappen. Uppmana gärna andra att gå in och läsa artikeln och motivera varför.
  • Om du har en blogg får du gärna skriva ett blogginlägg som kommentar på vår artikel och på så sätt sprida ordet. Glöm inte att lägga till en länk till artikeln så att vi får en notis om det och kan länka tillbaka till din blogg.

Journalist

Om du jobbar som journalist är du varmt välkommen att citera våra artiklar så länge du uppger källa. Du är även varmt välkommen att kontakta oss för mer material och uttalanden. Kontaktuppgifter finns bredvid varje artikel.

Politiker

Om du är politiskt aktiv och vill hjälpa oss att driva en fråga vidare i dina kretsar får du gärna referera till oss och ta kontakt om du vill ha mer underlag. Kontaktuppgifter finns i anslutning till varje artikel.